söndag 11 december 2011

Tredje avent inleds...Hej på Er!
Det var väl självaste * att det ska vara så svårt att få tid till det här med bloggandet... Nu är det knappast så att jag tror någon lider för att inläggen på denna blogg dröjjer. Däremot känner jag själv att jag tappar kämparglöd med mitt hem, eftersom bloggandet (eller ja fotograferingen) faktiskt ger mig inspiration.

Det är inget hem i perfektion, långt därifrån, men jag bloggar inte för att ådra mig beundran, utan för att det är så kul!!
Hoppas Ni är fler därute som förstår hur jag menar utan några mer ingående förklaringar ;)

Pyntandet inför jul blev ovanligt segt och långdraget i år... Kanske beror det på att jag river i mina (9) proppfulla jul-lådor och svär över att jag inte har något julpynt... Men det blir kanske lite så när det är första julen i ett "nytt" hem?

Lite har dock börjat smyga sig fram. Mest används naturens egna pynt: granar, kransar av buxbom, mossa mm. ...
Vackra band och textilier kan även hjälpa till med julkänslan.

Är Ni redan klara? Granen klädd?

Kram till Er, denna tredje advent!
Jennica

2 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Hej!

Härliga bilder, tack för inspirationen! Jag har också en likdan kudde som du visar, köpte den häromdagen för en billig peng om 99:-! Tycker den är jättefin!

Jag är inte helt färdig med jul-piffet än. Det mesta av julen har dock kommit fram, men jag har lite små "lull-lull" att pyssla med fram till jul, mysigt att få dona litegranna varje dag :-)

Sen är jag ute efter en fin, naturtrogen men konstgjord gran men de kostar oftast rätt mkt så det har inte blitt nåt köp än. Men så fort jag har köpt mig en gran så ska den kläs :-)

Ha en trevlig 3:e adventskväll och bra start på nästa vecka!

Tinas vita bo sa...

Ja jag förstår vad du menar! :)
Superfina bilder!

Här är allt klart!
har tyvärr inte plats för nåb gran, men det blir några kvistar istället.. :)

ha en bra start på veckan
Kram Tina