torsdag 9 september 2010

Kunde inte hålla mig!


Klev in på Blomsterlandet igår, mest på skoj. Och skoj blev det! Jag kunde bara inte hålla mig när jag såg alla härliga höstplanteringar. Bäst av allt var att jag fick korgarna (krukorna) så billigt. Jag var spekulant på den större korgen, men det var sista exet och lite (får nog lov att säga obetydligt) skadad i ena handtaget. Expediten frågade om jag var intresserad endå, och då skulle jag få den för en tjuga! Ord. pris var 139:- så jag slog till direkt såklart! Mer pengar att handla blommor för! Så nu är det lite "höst" på trappen, och från att ha varit aningen skeptisk, så blir jag mer och mer förtjust i prydnadskålen.

Lite loppisfynd hann jag med igår också! Varför inte?
Silverfatet kostade 50 spänn, inget pang pris kanske, men en klar förbättring på bordet! Men jag skulle gärna vilja ha lite tips från den som har, om hur jag kan fixa till lite mer "liv" på det hela??? Alla tips tages tacksamt emot!

Soppturinen var ett efterlängtat köp. Gammal och sliten från Rörstrand. Den får agera kruka från och med nu, för någon soppa lär jag inte hälla i den... *fniss* Tacka vet jag en redig köttbit!

Nu blir det plugg och sova, och imorgon upp till "nya" jobbet.... Ska bli tok-skoj!

Kram och godnatt!
Jennica

1 kommentar:

Anonym sa...

-Vilka fina planteringar!! Det är faktiskt nästan lika roligt med höstplantering som det är med vårblommor...
Ni är så händiga både du och Ellen, man blir riktigt inspirerad!
Kram M