onsdag 14 september 2011

Skyltar och otur (?)

Hej hej!

Ikväll tog jag mig lite egen-tid... Avnjöt lite shopping hos Mig&Alice, där jag bla. inhandlade kitchen skylten... Den skall väl få sig en aning tjusigare placering, men jag ville hinna fota innan solen gick ner ;)

Jag var även upp i skogen en sväng för att plocka hem lite ljung. Tanken var att binda ett par kransar. Min mamma (m. flera) har dock alltid sagt att ha ljung "hemma" för otur med sig... Är det någon mer som hört denna skrockande tolkning?
Själv är jag ett nervrak när det kommer till skrock, så påsen med ljung ligger ännu orörd.. *skratt*

Det är för övrigt sängen vid tidig timme nu för tiden, vilket jag egentligen inte har tid med... Tror bannemig att jag drabbats av lite höst-trötthet... Olikt mig faktiskt...

Kramar till Er!
Jennica

 

7 kommentarer:

Ljuva Drömmar sa...

Snygga skyltar! Visst är det jobbigt när ljuset försvinner när man ska fota fast annars tycker jag det är jättemysigt.

Jag har aldrig hört något om att ljung skulle föra otur med sig men jag tror inte på sånt så det kan vara så att jag bara missat det. Jag tycker att du ska binda din krans och bestämma dig för att den istället ska ge dig tur!

Kramar Maria!

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja jag har hört men bryr mej inte om...Den äldre generationen brukar tala om det...Har din mamma någon anknytning till Finland för när jag hört..
Ha det så gott och gör du dina kransar bra...
Kraam
Sanne

Torpliv sa...

Gillar verkligen din köksskylt, riktigt fin! Jag har inte heller hört att det skulle vara otur att ta hem ljung, klart du ska göra dina kransar! =) Ha en fin dag! Kram Petra

Anonym sa...

Du är så otroligt duktig på att få till det fint i ditt hem!

Jag har hört att "man tar in döden i huset om man har ljung inomhus", men att det är helt lugnt att ha ljung utomhus. Du får binda kransar och hänga upp på utsidan av dörren! Anette L i "barngruppen, UBE"

Anonym sa...

Hej Jennica :)
Jag köpte faktiskt ljung igår och då sa min mamma att jag absolut inte fick ta in det för då skulle det hända något med nån i min familj, så jag placerade min ljung ute på trappen :)

Jätte fina skyltar, du får ta med mig på shopping tur nästa gång :)
Sköt om dig! Kramar Annelie

Njut av livets goda ting sa...

Hej
Vilken underbar blogg ni har, måste titta runt lite mer, härliga inlägg.
Ha det fint.
Kram till er båda
Jessica

Maribel sa...

Hej! Ja det har jag hört, jag tar inte in ljung, törs inte chansa, fast det låter larvigt.
En underbar blogg, hälsningar Marika