lördag 10 november 2012

En ren i sängen...

Fina renar, Örngott från Åhlens

Love, från Dollarstore

Draperad taklampa, IKEAVåra bröllopsfoton behöver omorganiseras och in i nya ramar. Just nu står de staplade i sovrummet...

Tapet i Laura Ashley stil, fynd från vinden.


Hej hej
Äntligen helg, har längtat efter dagsljus så jag får chans att fota lite. Höstmörkret kom lite överrumplande tycker jag ...
Idag blir det lite bilder från sovrummet. Det var Emil som hittade kuddfodralen med renmotiv faktiskt. Jag älskar den nordiska vinterkänslan!

I anslutning till vårt sovrum finns min lilla walk-in garderob. Av hänsyn till våra läsare blir det ingen helhetsbild idag *haha! :)
Tanken är att vi ska öppna upp mellan sovrum och denna garderob, och bygga nytt garderobsystem istället.... nångång... nån dag... ;)
Tillsvidare gjorde vi en snabb tillfrächning med lite vitfärg och en fondvägg. Tapeten är även den Emils fynd.. Han hittade rullar uppe på vinden och föll för just den här. Fulsnygg tycker jag :).


På tal om tapeter... Denna tapet har vi nere i stora entréhallen. Det är en av de äldsta återfunna tapetmönstren i norden, tror det var 1600 tal nånting? . Den är ganska mörkt och ganska speciell. Antingen älskar man den, eller så är man nog inte så imponerad kanske. Själv har jag inte alltid gillat den, men efter att ha vuxit upp i huset där den alltid funnits, så har jag lärt mig älska den faktiskt... Får den bara lite mer vitt runt omkring sig så "poppar" den fram fint. Nu gör den sig inte rättvis i ljuset, men Ni kanske kan föreställa Er... :)

Nu, off to bloggkompanjon Ellen, och nya fina huset!! :D

Önskar Er en fortsatt fin helg.
Kraam, Jennica

3 kommentarer:

Lantligt i Smultronbacken sa...

Mysiga kuddfodral. Flera djur som har fått flytta hem till oss bloggisar den senaste tiden. Roligt!
Den dära lampan från ikea är verkligen mysig

Kram Teres

Familjen Zaar sa...

Hm, va kul att hitta tapeter på vinden...avis ! Jag gillar skarpt den sista, skriker jugend tycker jag & det gillar ju jag ;)
Ha en härlig vecka !
Kram Anki

Hanna sa...

Tittar in för att önska dig en riktigt GOD JUL.
Kram
Hanna