söndag 14 mars 2010

En riktigt fyndig helg...
...Och vilket underbart helgväder vi haft!
Soligt och skönt med smältande snö! =) Jag och min käre man åkte till en närliggande stad för att ta oss en kik på loppisarna där... Den specifika loppisen som jag siktade på var såklart stängd, och de övriga var kanske ingen super hit dem heller. Tråkigast var nog den enorma mängden med folk som slogs om fynden... Tänk vad det blivit poppis med loppis!?

Lite shopping blev det dock i vanlig ordning. Denna lavendelfärgade klänning med broderier var jag bara tvungen att ha! I love it! =)

Ett par ljusstakar till superpris blev ett av dagens största fynd. Jag har alltid plats för fler ljusstakar, men nu måste jag nog börja se över lagret... Man glömmer ju lätt bort vad man har!

Denna lilla ljuslykta fick också följ med hem... Den är kanske inget utöver det vanliga, men den var så vackert sliten och fin, och kommer nog passa fint hängandes i äppelträdet en sen sommarkväll... =)


Sist men inte minst, hittade jag något jag letat lite efter... Det ska pysslas och donas lite med innan det känns "rätt", så mer än så här tänker jag inte visa idag... ;)
Är det någon som tror sig kunna gissa vad det är???

Fortsättning på det hemliga fyndet följer...
Hoppas ni får en bra start på en ny härlig vecka i vårens tecken!

kRaM// Jennica

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gissar på att du fyndat en trådrulle i trä kanske ?

// Ylva

Anonym sa...

Jag tror på ett kakfat =)

// Jessica

Emmas idéer sa...

Vilken fin sjal. Vilken butik hittade du på?

//Emma

Lantliv och Loppis sa...

Till Emmas idéer: Den är köpt på Kappahl! =) Såg idag att det finns några kvar! =) // Jennica