torsdag 11 mars 2010

Med en enkel tullipan....

... på bemärkelseda´n!

Men nu blev det inte tullipaner när min kära mamma fyllde år...
Fyller man år i mars, så är chansen överhängande att fler än en ger bort just tulpaner, som hör årstiden till...

jag tog tillfället i akt att pyssla med ett av mina många åsidosatta intressen, nämligen att binda buketter!

Jag har alltid älskat att experimentera med snittväxter, och även vilda blommor och göra egna buketter och kreationer. Det känns lite roligt att ge bort en bukett som man gjort själv, även om den inte hade platsat på kronprinsessans kommande bröllop direkt...
;)

Skoj är det iaf, och uppskattad blev denna låga bukett av vit/gröna rosor, kryss, brudslöja och lite olika gröna blad och kvistar.

För att sätta lite extra piff brukar jag binda in band i buketten, eller som här, sätta pärlor lite här och var i blommorna.


Så fick det bli! =)
Grattis igen, lilla mamma!

kRaM // Jennica

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tulpaner stavas med ett L & hur många bilder kan man ta på en bukett egentligen???

Anonym sa...

Jag är en flitig läsare av denna blogg, och jag tycker inte man behöver ödsla tid på att skriva taskiga kommentarer om man inte är intresserad av bloggen från första början!
Håll dig till bloggar som passar dig i smaken och låt oss andra fortsätta njuta av denna.
Luktar avundsjuka...

Fortsätt med fina bilder!
Kramar // Sara

Jessica H sa...

Jag håller med Sara, kan man inte skriva nått bra så kan man lika skita i att skriva nått alls. Det där handlar om ren svensk avundsjuka. Jag tycker det var en underbar bukett Jennica! Det ser ut som någons brudbukett, hur vacker som helst!
// Jessica H

Anonym sa...

Jag håller också med Sara och Jessica! Det stinker verkligen avundsjuka om den kommentaren. Det är ju dessutom bara vid "tullipan" som hon stavat med två L och detta är ju slang så då får man väl stava som man vill? Då hon skrev tulpan stavade ju hon faktiskt bara med ett L. Känns som om "anonym" har letat fel:S