torsdag 29 juli 2010

Ingen semester...


...nej, jag har inte tagit ledigt. Varken från arbete eller från bloggandet. Jag har bara lidit av akut kamera krångel... Jag har lyckats repa linsen på min (mobil) kamera så det har varit ett himla strulande för att få till några ynka användbara kort på sistonde...
Funderar skarpt på att göra en liten investering... Men är inte direkt insatt på det här med elektronik och sånt, så jag blir aldrig klok på vilken typ av kamera jag bör satsa på.
Vad har Ni andra bloggare för kamera?
Kanske någon som har ett tips? =)
Några utav sommarens loppisfynd ser ni här. En samling ljusstakar som jag fyndat för nån knapp tia styck, och målat och "nött" lite grann... Luckan är ett av mina favoritfynd!
Nu är otippat nog även den vit. hihi!
Och lite fler nickel ljusstakar har tillkommit i samlingen... De står lite i skymundan just nu, men de kommer nog mer till sin rätt när höstens mörker faller och man kan göra nåt maffigt arrangemang någonstans...
Klematis kan man ju inte annat än älska, så när mamma svängde förbi med min dagliga dos av väldoft, fick buketten pryda nattduksbordet hos min älskling. Rätt sak på rätt plats!
(tycker dock inte han, som välter vasen när väckarklockan ringer)

Linet står i full blom! Snart dags att binda lite kransar och hänga upp på tork...=)

Sköt om er
Kram
Jennica

1 kommentar:

Mia sa...

Hej!

Jag har en Nikon D60, en hyfsat billig och enkel kamera men den funkar fin fint för mig =)
Inte den senaste modellen men...
Kika in hos mig, så ser du ju några av bilderna jag tagit med den.

Fina loppis fynd ni gjort!

//Mia