onsdag 25 augusti 2010

Plats över?


Om någon skulle ha lite plats över, så skicka gärna en liten kvadrat till mig! =)
Det börjar staplas på hög här hemma, och jag har inte mycket tid att hinna med undanskyfflingen.
På måndag bär det av mot en ny termin i skolan, och jag får släpa mig med en aning ångestfyllda ben upp till Östersund. Mycket skall hinnas med innan dess, och jag kämpar fortfarande på loppisfynd från juni månad...
Shoppingbegär? Nejdå, inte jag inte! *fniss*

Ovan, en söt liten bur som jag införskaffade på en liten "bloppis" här i byn. Nummerplåtarna införskaffade jag för ett par helger sedan när mamma följde med mig och Ellen på en riktig loppislördag! Den lilla ljuspåsen fyndade jag för en femma tidigare i somras.
Ett favorit fynd jag gjort på senaste tiden är den gamla korgen med lock. Efter lite skrubb med grönsåpa har den fått en liten touch av vitt, för att passa mig bättre i smaken. =)

Is there anyone out there with some free space left over? If you have, feel free to share some with me, because I could really use some. This summer with all it´s fantastic fleamarkets has not given my home much rest.
On monday, another schoolyear takes of and I´m leaving for campus Östersund.
Today I´m showing you some pics from this summer´s most beloved findings.

Kram kram!
Jennica

6 kommentarer:

Anonym sa...

Försöker du göra en Me & Alice eller å skriva på engelska?? Behövs nog inte eftersom du typ haft 35 svenska läsare i dag!!! Kom tillbaka med dina försök när du har en stor blogg som någon läser.

Lantliv och Loppis sa...

Ja du lille gumman.. (antar att du är en tjej, för sådant här brukar inte karlar ödsla sin tid på)... Du verkar ha stenkoll på denna lilla fjutta bloggs läsare, eftersom du väljer att kommentera något dyligt. Dessvärre är du uppenbarligen inte helt läskunnig (plus att DU uppenbarligen läser bloggen?) eftersom vi har trogna läsare från både USA, Tyskland och Österrike, även om dessa inte var in just idag. Vi har därför blivit ombedda att skriva internationellt för att just dessa och deras vänner skall kunna ta bättre del av vår blogg. Det är så intressant att människor som du har så svåra problem att skita i andras saker och leverna och se till att sköta om sig själva och sitt eget liv. Dina löjliga ord rör oss inte i ryggen, och vem vet om vi inte snart börjar utnyttja alla våra övriga språkkunskaper som kanske får dig att känna dig om möjligt, ännu mer underlägsen och liten som människa. ANONYMA personer brukar som oftast ha mer än sin identitet att dölja och vi fortsätter att lyssna till dem som vågar stå för vilka de är, och som läser vår blogg av egen fri vilja. Du kan med största möjliga säkerhet känna dig välkommen att aldrig mer besöka vår blogg! Människor som dig är inte värda mer än skit under naglarna! Gör oss det nöjet! Buh bye, Auf wiedersehen och adjö!

Anna sa...

Jag är inte den som brukar kommentera på bloggar som jag följer men nu måste jag.

Det är ganska komiskt och inte mindre patetisk att man måste skriva en kommentar som den första. Vad finns det för anledning och tanke bakom kommentaren? Jag misstänker att denna "anonyma" person har ett ganska tråkigt och grått liv. Högst troligt lever du ensam och det enda sällskap du har är 23katter och en internetuppkoppling. Våga kliv fram och ta en diskussion och försök vara mer konstruktiv i din kritik. Fast jag misstänker att din agenda är endast att försöka vara nedlåtande och småaktig vilket leder till att du bara blir mer patetisk. Eller du kanske rent av är avundsjuk helt enkelt att du inte lyckats med något i ditt liv? Försök att lägga denna negativa energi som du bevisligen har inom dig och vänd den till något positivt. Gör något vettigt med ditt gråa och förmodligen misslyckade liv så kanske du blir mindre bitter också. Kan du inte starta en egen blogg och visa hur det ska gå till och hur duktig du är?
Du kanske inte har tänkt på att det också finns utländska medborgare och svenska medborgare som inte kan svenska eller föredrar engelska och som bor i Sverige? De existerar faktiskt. Man blir inte förbannad eller arg när man läser din kommentar. Det är bara skrattretande och komiskt. Jag tycker mest synd om dig.

Jennica och Ellen,
Ni ska inte ta åt er av detta och jag tror inte ni gör det heller då jag är säker på att ni är smartare än så :) Ni gör jättefina saker och inspirerar kanske inte tusentals människor världen över (men snart så :)) men ni inspirerar många. Jag tycker det räcker att man inspirerar en person så är det värt det jobb man lägger ner! Plus att många bloggar för sin egen skull och att om folk läser och blir inspirerade så är det bara en bonus. Hursomhelst så är ni grymma och otroligt duktiga och kreativa och ni inspirerar mig med Er fina blog!
kram på Er!

/Anna

Emmas idéer sa...

Herregud! Har folk det så jävla tråkigt och ensamt att de måste
Försöka trycka ner andra för att själva må bra ?
Bra svar där! Kram

Anonym sa...

oj, oj, om man inte gillar bloggen kan man väl bara låta bli att kolla på den, och framför allt inte skriva såna elaka kommentarer. jag tycker det är lika roligt varje gång jag kollar på er blogg och ser vilka fina grejer ni fixat till, och alla härliga bilder ni låter oss ta del av....
Många kramar M

Drömblomma sa...

Vad trött jag blir på människor som måste lämna elaka kommentarer. Hur är man funtad? Det är frivilligt att läsa andras bloggar och gillar man inte det man läser, så gå vidare. Varför måste man vara spydig? Varför denna längtan efter att såra andra människor? Ni är supermysiga tjejjer, så stå på er bara. Ha det gott!/Kram Lena