söndag 29 augusti 2010

"Vanvettesaffärer"....

Och vad är nu detta??
Jo, något superviktigt som jag självfallet inte kunde låta bli- såklart!


Av ren tur hamnade jag och Emil på en auktion i en närliggande by idag på eftermiddagen. Och vilken tur det var sen! Mumsiga kalaspriser blev det på alla mina fynd!
Bordet blev mitt för en tjuga, så den satt fint!
Den gamla snurr-stolen hade min mamma redan ropat in när vi väl kom dit, och efter mycket tjat från min sida, om att hon borde sälja den vidare till mig, så kröp det fram att hennes avsiktg var att ge den till mig. Tjohooo! Stort tack, den är redan på plats framför skrivbordet! =)

Ja, så var det då den otroligt snygga och övergivna gamla motorhuv... En gång tillhörande en ljusblå vw "bubbla". Detta har i alla tider varit min favortit och drömbil, och nu en motorhuv rikare, är jag ju faktiskt en liten, liten, liten bit på väg! *fniss*
Fråga inte vad jag ska göra med den, för det har jag inget svar på ännu. Men jag vara bara tvungen att göra ännu en av mina kända "vanvettesaffärer" idag!
Och... Jag ångrar inget! haha! Det gör jag sällan!

Med nytvättad bil, tungt packad väska och en aning ångesfylld åker jag upp till Östersund imorgon bitti. Mycket läsning, men dock intressant sådan, väntar nu i några månader...

Hoppas renar och annat vilt ser sig för innan de går över vägen imorgon!


Many fine findings today! I was lucky to take a small table and a old chair home with me. The table did only cost me 20 swedish crowns, and my mother bought me the chair for my upcoming birthday. I´m more than grateful, so thanx! =)
Not so useful, but yet so incredible hansome are the words to describe the old hood, once belonging to a vw "beetle". This has always been my favorite kind of car, and now I at least own a small part of it..

Kramar från mig.
Jennica

2 kommentarer:

Drömblomma sa...

Ha, ha, en motorhuv??? Tja, varför inte...
Gillar verklilgen snurrstolen. Precis en sådan jag skulle vilja ha. Vilket kap. Ha det gott i Östersund./Kram Lena

Solgården Butik och Café sa...

Ååååh den där snurrstolen var ju helt underbar!!
Tänk en liten fårfäll på den...

Mysig blogg :)

kram/Sofia