tisdag 19 januari 2010

En bra tisdag!

Har varit på en suberbra föreläsning idag! Ingick i en kurs om mäns våld mot kvinnor, vilket kanske inte låter så jätte roligt, men för mig med mina studier är det väldigt intressant och givande. Tyvärr, kanske man måste tillägga. Blev hursom på så bra humör av den duktiga föreläsaren, så jag gick och unnade mig lite shopping. hehe! Man kan ju inte få nog av småpryttlar ,som egentligen inte utgör det minsta nytta i hemmet, förutom som ögongodis =).

Tidningen Jeanne d Arc Living har äntligen kommit ut med nytt nummer. Supermysig läsning som framkallar totalt shoppingbegär! Finns inget bättre än en lördagmorgon, tända ljus, ligga kvar i sängen och... läsa!! hihi! Skönt att inte vara förföljd av staplar med kurslitteratur, utan hinner med lite annan läsning åxå.

Denna fina gamla skål norpade jag hos "Annas hem" i Borlänge. Jag hade sån tur att kunden som hade tingat den aldrig hämtat den i tid, så jag fick köpa den =) Den är vackert "keramikvit" som jag kallar det (jag vet, det är inget riktigt ord), och av märket Gustavsberg. Torde vara från 1930 talet ungefär, med tanke på stämpeln...Hoppas den håller några år till!

Från den ena hyacinten till den andra. Julhyacinterna får gärna vara vita hos mig, men nu när jag väntar på våren så får pärlhyacinterna pryda hemmet. Jag älskar den lila färgen som sätter lite sprätt bland allt vitt.
Ni får ursäkta kvalitén på mina bilder, har ännu ingen vidare kamera, men det står överst på min ack så långa önskelista ;)
Ha det gott allesammans!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ville bara säga att ni har så himla mysig blogg, helt i min smak. Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hej Jennika!

Tycker att det är så kul med er blogg, kikar in nästan varje dag eftersom ni uppdaterar så ofta. Tyckte att skålen var så himla fin när den var så enkel. Var ligger Annas hem? Tänkte också höra om du ville göra blompinnar med text på åt mig om du har tid? Skulle vilja ha 2 st.

Om du har lust att ta en promenad någon gång är det bara att höra av dig.

Kram Petra

Anonym sa...

Hej!

Ni har en jättefin blogg och jag är in på den då och då. Måste säga att skålen du hittade är jättefin :)

Fortsätt blogga och keep up the great work! :)

/S

Lantliv och Loppis sa...

Hej allihop, och TACK för snälla kommentarer! Värmer gott ska Ni veta! =)
Petra: Maila och skriv vad Du vill ha, så ordnar vi det! =)
Klart vi måste hinna med en promenad nån gång, eller SES över huvud taget, hehe! =)
Kram så länge! // Jennica