söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag..

Här startade vi dagen med en sovmorgon och efter det en promenad i det härliga vädret, underbart! När vi kom hem igen fick jag lov att torka ett av våra vardagsrumsfönster, man såg inte ut när solen lyste...Det enda som är negativt med solen!

Efter fönstertorkningen åkte vi till ett par goda vänner och åt lite mat. Inget speciellt med alla hjärtans dag, jag tycker man ska uppskatta varandra alla dagar om året, inte bara en speciell dag..

Igår fick jag dessa vackra klädnypor av min mamma, dom är efter min mammas mormor och morfar =) Fick några saker till, men dom visar jag en annan dag.
Har länge gått och suktat efter ett gäng fina klädnypor i trä, men har man inte hus och möjligheten att hänga tvätten ute så känns det onödigt..Dessa var gratis och arvegods, så jag var inte sen att tacka ja till några =)


Det vita fatet som spetsen och klädnyporna ligger på är också arvegods. Jag gillar ärvda saker, som har en historia..Känns mer genuint än nyproducerade saker som alla har..Att sakerna har tillhört en kär släkting gör det än mer värdefullt för mig..

Det var allt för idag, ta hand om varandra=)

//Ellen

Inga kommentarer: